2 comentarii

Beneficiile trezitului devreme dimineața

buna_dimineata_47_2e2e398e729e54După cum probabil bine știți, trezitul devreme dimineața are multe beneficii. Haideți să vedem care sunt câteva dintre acestea:

1. Ai mai mult timp

Poate nu îți dai seama, dar faptul de a te trezi cu o oră sa două înaintea tuturor celorlalți îți va da 1-2 ore libere dimineața, pe care le poți folosi așa cum vrei tu. În acest timp poți lucra la proiectele pe care le-ai început de ceva timp și nu ai timp să le termini, poți lucra pentru visul tău, poți citi sau poți scrie, dacă asta e una din pasiunile tale, sau îți poți începe ziua cu câteva exerciții fizice, o tură de alergat sau o plimbare cu bicicleta. De tine depinde ce faci cu timpul acesta, nu-l irosi, pentru că atunci mai bine ai dormi decât să stai să te uiți la televizor.

2. Îți începi ziua cu zâmbetul pe buze

Oamenii care se trezesc devreme sunt mai vioi, mai activi și mai plini de viață pentru că și-au început ziua cu activitățile lor preferate. Oamenii care se trezesc târziu sunt tot timpul grăbiți, în întârziere, ceea ce le va afecta randamentul pe tot parcursul zilei.

3. Profiți de liniștea dimineții

Dimineața e liniște, dimineața toată lumea doarme, dimineața nu prea trec mașini pe drum și nimeni nu te deranjează. Dimineața e timpul perfect pentru a face orice în liniște.

4. Ai timp să mănânci micul dejun

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, peste care foarte mulți dintre noi sărim din lipsă de timp. Dacă ne trezim devreme, va trece destul de mult timp până când va trebui să mergem undeva încât ni se va face foame și vom mânca. Dacă mâncăm bine dimineața, nu ni se va mai face foame până la prânz.

Desigur că trezitul devreme dimineața are mult mai multe beneficii, dar te las pe tine să le descoperi pe celelalte, deoarece ceea ce descoperi singur e mult mai prețios decât orice ți-aș spune eu dar nu ai testat încă. O zi minunată vă doresc!

2 comments on “Beneficiile trezitului devreme dimineața

  1. Buna idee, e foarte pacut dimineata cand este liniste si ceilalti dorm.

Lasă un comentariu